Timo Lassy

Tilaa Demo

Five Corners Quintet ja U Street All Stars -yhtyeistäkin aiemmin tunnettu Timo Lassy on tänä päivänä maamme seuratuimpia jazz-nimiä.

Saksofonisti Timo Lassyn musiikin juuret ovat 50-60-luvun soul- ja latin jazzissa. Helposti lähestyttävä, mutta läheltä tarkasteltuna varsin syvä soundi tuo musiikin kuitenkin vahvasti tähän päivään.

Yhtenä Lassyn huippusaavutuksena voidaan pitää, että hänet on ainoana suomalaisena mainittu maailman arvostetuimman jazzlehden Downbeatin vuotuisessa kriitikkoäänestyksessä. Lassy noteerattiin nousevana kykynä kategoriassa Rising Stars.

Timo Lassy Band koostuu kansainvälisen tason huippumuusikoista. Tämä suomalaisten jazz-muusikoiden kärkinimistä koottu tyylikäs kokoonpano nostaa tilaisuutenne tunnelman uudelle tasolle. Yhtyeen voi tilata eri kokoonpanoissa laulusolistin kanssa tai ilman. No gimmicks needed here, this jazz is cooking!

 

Timo Lassyn laadukkuus ylittää rajoja Timo Lassy Quintet

Lassyn rajat ovat avautuneet varsinkin rockaavan puolen suuntaan. Timo Lassyn ilmaisuvoima on kehittynyt vaikuttavalle tasolle, ja hänen tenorinsa soi hurjimmillaankin poikkeuksellisen kauniisti.

Helsingin Sanomat 31.1.13

…one of the Europe’s sharpest bands.

The Sunday Times 12/2012

Paras jazz ei ole elitististä, vaan musiikkia kaikkiin hetkiin. Lassy toimii kaikkialla, ja siksi se on parasta jazzia juuri nyt niin kansallisesti kuin kansainvälisesti.

Image 10/2012

…jazzfonisteista viilein, Timo Lassy.

Helsingin Sanomat 3.2.13