Johanna Försti

Tilaa Demo

Johanna Försti tunnetaan ennen kaikkea räväkkänä Jo Stance -yhtyeen solistina, sekä Tanssii Tähtien Kanssa -orkesterin laulajana.

Suomen taitavimmista muusikoista koostuva, Teppo Mäkysen luotsaama Jo Stance – kokoonpano on näyttänyt uuden suunnan suomalaiselle soul-musiikille. Yhtye on esiintynyt kaikilla merkittävillä rytmimusiikkifestivaaleilla kotimaassa ja suuntaa vahvasti ulkomaille.

Solistina Johanna Försti on esiintynyt koko kansan hurmanneen Tanssii Tähtien Kanssa -orkesterin lisäksi mm. Vantaan viihdeorkesterin, Trondheim Symphony Orchestran sekä vuoden 2010 Linnan Juhlien Itsenäisyyspäivän vastaanoton Kaartin Combon kanssa.

Vantaan viihdeorkesterin solistina Johanna on tulkinnut Nick Daviesin johdolla mm. James Bond –elokuvien musiikkia. Tämä yhteistyö on jatkunut levytykseen asti, jossa kuullaan mm. Adelen Skyfall.

Muut yhteistyökumppanit kattavat lähes kaikki Suomen huippumuusikot ja –kokoonpanot: mm. UMO, Lenni-Kalle Taipale, Sami Pitkämö, Boston Promenade, Sami Saari, Timo Lassy

Tämä uskomattoman monipuolinen ja upeaääninen laulaja ei jätä ketään kylmäksi, oli sitten kyseessä intiimi tilaisuus tai iso konsertti.