Flipper

Tilaa Demo

FLIPPER on tasokas ja arvostettu coverbändi, joka on nostattanut juhlatunnelmaa lukuisissa tilaisuuksissa jo vuodesta 1999.

Pitkä taival musiikkialalla on tehnyt yhtyeestä halutun niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Monet yritykset luottavat Flipperin laatuun vuodesta toiseen. Mittavan repertuaarin ansiosta bändi löytää juuri oikeanlaista musiikkia tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Bändin jäsenet ovat Suomen huippumuusikoita, joiden CV:stä löytyvät mm. bändit Egotrippi, Tartu Mikkiin band, The Giant Leap, Arja Saijonmaa ja Jore Marjaranta. Parhaiten Flipper tunnetaan kuitenkin tiukasta ja positiivisesta lavashow’sta, joka ei jätä ketään kylmäksi!

Flipperin solisteina laulavat Karoliina Kallio ja Antti Matikainen.

Antti ja Karoliina menestyivät erittäin hienosti The Voice of Finland-kilpailussa. Molemmat laulajat pääsivät kisan live-esiintymisiin asti. Karoliina kilpaili Elastisen ja Antti Lauri Tähkän joukkueessa.

Upean Karoliinan vaikuttava ääni on tuttu Eurovision laulukilpailusta Moskovasta 2009, missä hän edusti Suomea Waldo´s People -yhtyeessä.

Antti taas on tunnettu lavakarismastaan ja erinomaisista show-miehen taidoistaan. Tämä Flipperin väsymätön Duracell-pupu on ennättänyt tehdä kaksi soololevyä, ja hänet tunnetaan myös Scandinavian Hunks -ryhmän laulajana. Antti esiintyi myös Kaartin Combon solistina Linnanjuhlissa 6.12.2009.

Molemmat solistit ovat olleet mukana myös mm. Bumtsi Bum – ja Tartu Mikkiin -viihdeohjelmissa.

Flipperin keikoilla on hauskaa sekä yleisöllä että bändillä.